tiistai 14. lokakuuta 2014

Let the Examination begin! DAY 1&2

Hei vain siellä!

Tästä se lähtee! Okei, lähti jo eilen virallisesti, joten kerron niin ensimmäisestä kuin toisestakin päivästä L'Oréalin tuotteiden parissa.


TADAA!

Tuotteita on siis yhteensä neljä;


  • Anti-Tiredness Beautifying Daily Care
  • Unifying Day Moisturiser
  • Awakening Eye Cream
  • Advanced Correcting Serum


Ja näin alkuun syynin alla on Anti-Tiredness Beautifying Daily Care.


Tämän näköinen tuote päätyi hyppysiin.


Ensinnäkin pieni miinuspiste nimestä. En ole ikinä ymmärtänyt, enkä tule ymmärtämään miksi ihonhoitotuotteiden nimien pitää olla niin älyttömän pitkiä ja vaikeita? Itsellä tulee jotenkin sellainen olo, että kuluttaja yritetään saada pyörälle päästään mahdollisimman hienoilla ja pitkillä lontoonkielisillä sanoilla. Saatika jos tuote olisi lemppareideni listalla, miten ottaisi koville muistaa liikkeessä tuotteen nimi.. Onneksi pakkaus on suht mieleenpainuva ja huomiotaherättävä! Ja tosiaan nimi on onneksi pieni ongelma ja tuote itsessäänhän ratkaisee, eikö vain?
Ikävä kyllä tämä tuote ei toistaiseksi ole vakuuttanut. Haluan olla täysin rehellinen arvioideni kanssa ja ikävä fakta on, että kahden päivän perusteella tämä tuote ei sovi naamataululleni oikein sitten millään.
Ensimmäisenä päivänä voin ottaa täyden vastuun yhteensopimattomuudestamme. Heräsin hieman liian myöhään ehtiäkseni aamulla perehtyä tuotteisiin ja siinä unenpöpperössä sitten survoin kaikkea naamaan ja lopputuloshan oli tietenkin se, ettei kaikki millään voi imeytyä. Eli siinä vaiheessa, kun olin päässyt puuterin laittoon lähti naamasta ns. "karstana" likamöykkyjä puuterivipalla sivellessä. (Ikävä kyllä tästä reaktiosta minulla ei ole todistusaineistoa, sillä ainoa käsillä oleva kamerani, eli puhelimeni päätti lakata toimimasta.)
Toisena päivänä eli tänään olin huolellisempi. Maltoin olla käyttämättä kaikkia neljää tuotetta samalla sekunnilla! Silti lopputulos ei tuottanut toivottua tulosta. Itse tuotteen idea on mitä mahtavin! Voide samalla kosteuttaa ja häivyttää pieniä virheitä ja ihon värieroja. Itse voide on valkoista ja mukavan kevyttä, tuntuen iholla ihanan viilentävälle. (Piristää mukavasti aamutuimaan, tuntumatta millään tavalla epämukavalle.) Iholla voide mukautuu omaan ihon väriin minkä tarkoituksena on juurikin tasoittaa ihon väriä. Tässä tuli siis ensimmäinen vastoinkäyminen. Olen hyvin hyvin hyvin hyvin kalpea. Hierottuani kevyesti pyörivin liikkein voiteen kasvoilleni, se muuttui jostain syystä enemmän oranssiin taittavaksi jättäen lievästi laikukkaan sävyn kasvoilleni. Ero ei ollut huomattava, mutta saadakseni tasaisen sävyn jouduin laittamaan perinteisen meikkivoidekerroksen voiteen päälle. Ja taas kasvoistani lähti karstanomaisina palleroina likahippuja puuteria sipaistessa, ei tosin samassa mittakaavassa kuin edellisenä päivänä. Efekti on mielestäni siinä mielessä erikoinen, että voide tuntuu imeytyvän hyvin ja nopeasti... Yleensä sama tapahtuu vain silloin, kun tuote ei imeydy kunnolla. (Kyllä, tästä on ennestään kokemusta.)


Kuva klo 7.30 ilman meikkiä (tiedän ettette ois arvannu!)


Ja kuva muutamaa minuuttia myöhemmin kasvoilla L'Oréalin Anti-Tiredness Beautifying Daily Care -päivävoidetta


Meikkivoiteen (ja muun meikin) jäljiltä


En silti aio luovuttaa tuotteen suhteen! Meillä saattaa olla kivikkoinen alku, mutta "ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön!" ja sitä rataa. Eli aion jatkaa ystävystymistä tämän voiteen kanssa vielä jatkossakin ja toivoa, että meistä tulee vielä hyvät ystävät. Ja onhan se nyt kaunis... Siitä kaikki mahdolliset plussapisteet tälle tuotesarjalle! Olen aina ollut tyttömäisten esineiden ystävä ja kiiltävät pinkit korkit ja vaaleanpunaisen ja oranssin sävyt houkuttelevat paljon. Pakkauket on kuitenkin suunniteltu hyvällä maulla, eivätkä väri- tai materiaalivalinnat tee niistä halvan näköisiä. 

Tiivistettynä:

+ Voiteen keveys
+ Koostumus
+ Pakkaus!
+ Neutraali tuoksu
+ Tuntui imeytyvän hyvin ja nopeasti??

- Lopputuloksena oranssi naama
- Ei imeytynyt erityisen hyvin?? / likamöykyt kasvoja hangatessa

Tässä siis ensikosketukset uusiin tuotteisiin. Lisää tunnelmointia luvassa ja seuraavassa postauksessa myös laajempaa katsausta meikäläisen naamavärkkiin. Jei, lisää meikittömiä kuvia! Loppuun kuitenkin vielä tämänaamuinen lookki kokonaisuudessaan kera kevyen kasvomaalin.



TO BE CONTINUED...!

-Renaere

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti