maanantai 27. lokakuuta 2014

Minun Naamani

Heivain!

Tänään on aika syventyä tarkemmin meikäläisen naamavärkkiin.
Mitään suurempaa ongelmaa ei ihon kanssa ole ollut, edes teininä. Vaikka silloin pienetkin ongelmat tuntuivat astetta kookkaammilta. Hajanaisia jättimörköfinnejä tuli silloin ja tulee edelleen harvakseltaan. Yleensä finnit ovat joko päänahassa tai poskissa, eritoten kerran kuukaudessa if U know what I mean. Teininä otsani oli hikinäppyrykelmän peitossa mutta nykyään sitä vaivaa ei onneksi ole. Ihoni tosin rasvoittuu edelleen herkästi, eritoten T-alueelta. Mainittakoon, että ihotyyppini on siis sekaiho. Rasvoittumisesta huiolimatta eritoten nenän alueella ilmenee pintakuivuutta. Eli naama sekä rasvoittuu, että halkeilee, varsinkin näin kylmemmillä keleillä! L'Oréalin tuotteet ovat hieman helpottaneet rasvoittumista sekä pintakuivuutta ja nykyään päivän mittaan alkaa lähinnä kiiltämään nenän vierukset. Ihon halkeilua ei ole esiintynyt enää lainkaan. Kaikille rasvoittuvasta ihosta kanssakärsiville suosittelenkin puuteripaperia. Hirmuisen kätevä tuote mukaan taskuun. Itse tosin jatkuvasti unohdan ottaa moisia mukaan. Hätävarana toimii oikein hyvin vessapaperi. Yleensä vessapaperiarkki muodostuu useammasta kerroksesta, sen kun riipaisee yhden kerroksen irti ja taputtelee naamaa niin avot! Hyvä tulloo. Mutta takaisin aiheeseen! Nimittäin siihen omasta mielestäni ikävimpään vaivaan. Punoitukseen. Nenäni on kuin itse Petteri Punakuonolla parhaimpina päivinä. Nuorempana ongelma oli näkyvämpi ja se johtui todennäköisesit päivittäisestä saunomisesta. Kuten kuvista on jo saattanutkin huomata, olen hyvin kalpea ja punaisuus korostuukin silloin kauniisti. Punapigmenttiäkin löytyy, eikä se ainakaan helpota tilannetta. (Kyllä, kesäisin pääsen nauttimaan pisamista ja käryävästä nahasta.)

Havainnollistavaa kuvaa jossa punoitus jotakuinkin nähtävissä.

Ainut hyvä puoli punoituksessa on, että sen pystyy peittämään suht hyvin jos sattuu löytämään sopiva meikkivoiteen. Ja siitä pääsemmekin meikäläisen numero uno meikkituotteeseen! (Ei sponsoroitu.)

The Oriental Gold BB Cream




Yleisin ongelmani meikkivoidetta etsiessä on, etten löydä mistään tarpeeksi vaaleaa sävyä. Toinen ongelma on peittävyys. Punaisuutta on yllättävän vaikea saada piiloon ja aiemmin sorruinkin järkyttävään pakkelikerrokseen. Lopputulos ei luonnollisesti ollut paljoa punaisuutta parempi. Tämä BB-voide toimii kuitenkin kuin unelma! Levittyy helposti ja on mukava käyttää myös kesällä keveytensä takia. Ihosta tulee tasaisen värinen ja ihanan kuulas. Ainoa asia, johon itse joudun kiinnittämään huomiota on tahmaisuus. Tuntuu, ettei voide missään vaiheessa kuivahda erityisen hyvin kasvoille. Paakkuuntumisen välttämiseksi käytänkin nykyään puuterointiin puuteriharjaa. Plussaa tuotteelle tulee myös kannen alta löytyvästä voidemaisesta puuterista, jota voi käyttää myös huulipunana.




Tässäpä tulosta BB-voiteen levittelyn jälkeen


Palatakseni vielä L'Oréalin Skin Perfection Challenge -tuotteisiin, on niillekin annettava hieman kiitosta nykyisestä nassusta. En teidä onko havaintoni kuvitelmaa, mutta tuntuu kuin punoitus olisi hieman helpottanut näiden viikkojen aikana, kun tuotteet ovat olleet käytössä. Olen kuuliaisesti käyttänyt Unifying Day Moisturiseria, Awakening Eye Creamia sekä Advanced Correcting Serumia aamuin illoin. Eritoten silmänympärysvoide on minulle uusi tuttavuus. Monesti on käynyt mielessä, että pitäisi varmaan alkaa käyttämään moista, mutta pihi kun olen.. Tämä olikin mitä otollisin hetki päästä kokeilemaan kyseistä tuotetta. En tosin itse huomaa itse silmänypärysvoiteen tekevän suunnattomia. Toivonkin lähinnä, että se pidemmällä tähtäimellä pitäisi silmänympärysihon edes hiukan sileämpänä. Päivävoide + seerumi sen sijaan on aika voittamaton combo. Iho pysyy mattaisena huomattavasti pidempään kuin muiden tuotteiden kanssa! L'Oréalin Skin Perfection -sarjasta lisää ensi kerralla. Ehkä silmänympärysvoidekin näyttää vielä kyntensä..?

Meikitön nassu päivävoiteen, seerumin ja silmänympärysvoiteen jäljiltä.

Vaikka L'Oréal saikin tässä postauksessa ylistystä naaman kuosin suhteen, kuuluu kiitos myös ihan itselleni. Olen nykyään hyvin ahkera lärvinhoitaja ja tulevaisuudessa onkin tarkoitus syventyä meikäläisen ihonhoitorutiineihin. Seasta löytyy niink aupan tuotteita kuin pirkkaniksejäkin. Sitä odotellessa siis!
Ei muuta kuin heissulivei ja ensi kertaan!

-Renaere


Extrana eilisen keskivertoa tummempi silmämeikki, johon olin kovin tyytyäinen.


PS. Blogin layout on remontin alla, siksi hyvin tökerön näköinen ulkoasu. Myös kuvien laadusta sellaienn maininta, että en tällä hetkellä omista toimivaa kameraa. Siksi puhelinlaatukuvat for now.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti