torstai 9. lokakuuta 2014

Looginen aloitus aka The Esittäytyminen

Hei vain!

Ellei ole muualta blogista vielä sattunut silmään infopläjäys niin olen 23-vuotias ja opiskelen koru- ja jalometallimuotoilua (valmistuen toivottavasti pian!). Aiempaa koulutusta löytyy sen verran, että olen käynyt maskeerauskoulun.

Edustuslärviä alkuun, ensivaikutelmahan on tärkein vai miten se meni?


Voisin väittää aloittaneeni blogin suuresta intohimostani sotkea naamaani (ja muiden), mutta se olisi vale. Intohimoa kyllä löytyy, mutta se ei ole perimmäinen syy tämän blogin aloittamiselle. Motiivini on L'Oréalin Skin Perfection Challenge. Heitin hakemuksen menemään noin viikko sitten ja onnekkaana pääsin kuin pääsinkin Saara Sarvaksen tiimiin! (Onnittelut myös 29:lle muulle tiimiläiselle!) Sain siis postitse hyppysiini läjän purnukoita, joiden sisältöä hinkkaan naamatauluuni seuraavan kuukauden ajan ja jaan kokemuksiani niin täällä kuin muuallakin somessa. (Mm. Instagramista meikäläisen löytää nimellä @renaere.) Tietenkään blogi ei keskity vain kyseiseen haasteeseen, vaan kirjoittelen muunkinmoisista jutuista tulevan kuukauden ajan. Ja mitäkö kuukauden jälkeen tapahtuu? Se on hirmuisen hyvä kysymys. Ehkä jatkan, ehkä en. (Nyt voi heittää villiä veikkauksia, miltä suuntaa Suomea tämän runoilijan löytää.)


Naturellimpaa kuvaa maalattavasta kanvaasista


Virallisesti mainitsemani haaste alkaa 13.10. eli malttakaamme siihen asti! Stay tuned. Renaere kiittää ja kuittaa. For now.

PS. Saaran tiimiläiset, olisi kiva kuulla teistä! Ja toki muistakin haasteen vastaanottaneista. Ja luonnollisesti muistakin lukijoista.

PPS. Might write in english too in the future. But for now (since I'm such a noob in this bloggingthingy) I will stay in finnish only. But there is hope!

4 kommenttia:

  1. Täällä toinen Saaran tiimiläinen o/
    Ei muuta ku onnea vaan uuden blogin johdosta! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitooos! :3 Ja onnea teitillekin (JA MEIDÄN TIIMILLE) haasteeseen! ;)

      Poista
  2. Jee jee! Täällä Saaran tiimiläinen :)
    Onnea uuden blogin johdosta :)♥

    VastaaPoista